Ready to race!

Då har V4:an fått vila ett par veckor sedan Rally Edane, där det trots diverse laddnings- och kylproblem slutade riktigt bra! Kylningen har Morgan petat med nu, så nu är det bara förare och kartläsare som ska hålla sig kalla också under Kullingstrofén som går av stapeln nu på lördag den 3/8 i Herrljunga med omnejd och arrangeras av Kullings MK.

Rallyt ingår i både Svenska Rallycupen och Svensk Bilsports Västra Cup och vi har fjorton stycken medtävlande i klassen App K.  Kullings brukar bjuda på riktigt roliga sträckor så detta ser vi verkligen fram emot! Har ni inga planer för helgen så ta en tripp till Västergötland för att se ca 200 rallybilar sladda fram och fajtas om poäng i två stora rallycuper! Och inte nog med det så ingår tävlingen även i MRC-cupen och 1300 Rally Cup. Så det finns alla typer av bilar som faller de flesta i smaken här, roligt!

Lastat och klart för färd söröver!

Väl mött// Morgan Björn Motorsport