Kullingstrofén avklarad!

Då har vi landat lite efter race i Herrljunga under lördagen den 3/8. Förutsättningarna var goda, soligt och bara någon regnskur som kunde dra in. Morgan anmälde och besiktade redan fredag kväll, och vid åtta på morgonen gled även co-driver Camilla in och skrev på papperen. Ungefär samtidigt kom servicepersonalen för dagen ner med servicebussen.  De som var med oss som mekaniker denna dag var Jimmy och Mattias 🙂

Förberedelser på serviceplatsen.

Medan Camillas familj som vanligt placerade ut sig i skogen för att åskåda och filma och Jimmy & Mattias fixade i depån, började vi tagga för start! Vi var 16 ekipage i klassen App K och vi hade en andraplats i Svensk Bilsports Västra Cup att försvara!

En co-drivers förberedelser!

Många kom som vanligt fram för att beskåda den svarta Svenska drömmen och det är alltid lika roligt. Även barnen gillar V4!

Blivande kartläsare månne? Camillas dotter.

Fyra roliga sträckor av skiftande karaktär med inslag av asfalt bestod dagens rally av och på ss1 gick det såhär bra! Det är verkligen tryck i motorn nu!

Filmare: Christer Brandin.

Även på ss2 gick Saaben väldigt brett med en taggad förare! 🙂 Men denna kris rätade han till riktigt snyggt!

Foto: Jan Stockhem.

Tyvärr började soppapumparna krångla på ss3 och det bestod på ss4, så det gick knackigt in mot mål. Vi tog oss dock dit och hamnade på plats 11/16, först bland Saabarna. Vi ligger nu på plats 10 av 24 i Svenska Rallycupen, jag ska hitta resultatet i Västra Cupen till nästa inlägg!

V4-sladd och ett välfyllt prisbord i Herrljunga Folkets Park! Foto: Svensk Motormedia och Camilla Holmquist.

Vi tackar samarbetspartners, servicepersonalen och alla andra som ställer upp för att Morgan Björn Motorsport kan komma till start, och i mål!