Taggar för final i Örebro 191005!

Dåså go vänner! Nu är Team Morgan Björn anmälda och klara för final i Svensk Bilsports Västra Cup nu på lördag 5/10 i Örebro.

Det är SMK Örebro som bjuder in till Rikspokalen. Start och mål är beläget vid Kvinnerstaskolan sedan körs tre specialsträckor i närområdet med första start klockan 11.01. Även serviceområdet med servering och prisutdelning sker på Kvinnerstaskolan om man vill flanera runt och titta på alla rallybilar. Vädret verkar lovande så här finns inga ursäkter för att inte åka till Örebro på lördag för årets viktigaste tävling, här är det allt eller inget som gäller för många ekipage. 🙂 För mig och Morgan gäller det att ta oss i mål för att säkra segern bland b-förare i Västra Cupen och om oddsen är på vår sida kan vi även vinna hela cupen. Dessutom är vi enda b-förarna i App K i tävlingen, resten är a-förare, så kommer vi in i slutmålet så blir det nog en liten pokal också och det är ju roligt!

Efter sju sorger och bedrövelser under säsongen så har vi ändå tagit oss i mål alla tävlingar utom en. Vi har inte skadat karossen eller oss själva och nu är det bara att ge järnet på lördag och bjuda på lite show, men ändå ta oss runt banan!

Morgan har varit ute och testat V4:an sen sista rallyt då han hittade lite problem under huven, han fick även testa att brandsläckaren funkar!! Men nu verkar allt vara i ordning och man kan väl lita på en Saab och en envis Hagfôrsing, så det ska bli riktigt spännande på lördag! Håll utkik efter startnummer 166!

Väl mött!

// Morgan Björn Motorsport