Säsongen 2019 är igång!

Dags för en uppdatering!

Efter att sidan blev förkyld så har den legat nere en tid. Nu är den fri från virus och V4:ans motor har blivit uppdaterad likaså så nu är den piggare än på länge!

Första starten för sommarsäsongen gick av stapeln i Götene den 11:e maj. Startfältet i Appendix K bestod av 14 bilar och Morgan hade startnummer 147. Ny co-driver är Camilla Holmquist, född i Värmland, boende i Askersund och tävlar för MK Ran. Hon har blandad erfarenhet i högerstolen sedan 1999 och åker annars med sin bror som har en VOC 740, så det kändes nytt med en gammal Saab, men hon blev Saab-biten även hon, så det kommer bli fler tävlingar i V4:an för henne!

SS1 i Götene var en teknisk svår sträcka och på en väg som snabbt blev sönderkörd. Många ekipage bröt där, men Morgan rattade sig igenom på sin goda rutin, och det var ju tur då Camilla var lite ringrostig efter ett fyraårigt uppehåll med notläsning!

SS 2 började det flyta på lite bättre med notläsningen  och efter den fenomenala målgången av Morgan var det dags för service. Det hade gått sönder en grenrörspackning på den dåliga SS1 men åtgärdades tillfälligt av Morgan och serviceteamet.

SS3 och 4 klarades av även de utan fadäser och Morgan och Camilla rullade i mål på en nionde plats med hel bil, först bland Saabarna.          En bra start för året då de även skramlade ihop sju poäng i Svenska Rallycupen och åtta poäng i Svensk Bilsports Västra Cup.

Nästa tävling blir i Laxå den 25:e maj med startnummer 18 och planen är att även köra Lars-Erik Torph Memorial i Säffle den 8:e juni.  Se oss då! // Team Morgan Björn