Snabb med hårt motstånd

MBHR_årjäng_he_151003web
Foto: Hans Edvardsson

Till Årjängs Sprinttävling med tre körningar genom samma sträcka, tog Morgan Björn med sig  Jimmy Karlsson som bisittare i den svarta V4:an. Det var vasst motstånd i klassen, då en av Sveriges snabbaste i V4, Gunnar Fredriksson, stod på startlinjen tillsammans med bland annat
Ford-förarna Öistein Solberg och Bo Axelsson.
Första körningen gick kanonbra, snabbare än Fredriksson och med bara de två Ford-förarna framför.
Genom en jämn insats med endast 3 tiondelar mellan snabbaste och långsammaste åket tog sedan Morgan och Jimmy hem tredjeplatsen i klassen och var åter igen snabbaste C-förare i klassen. Klassen vanns av Gunnar Fredriksson med Öistein Solberg som tvåa.

Tack än en gång till Hans Edvardsson för fina action-bilder ute från sträckorna att illustrera våra inlägg med.